Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaLounas tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11 – 14.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90 € sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, Seniorialennus klo 12 – 14  -10%

 

Viikon 42 lounaslista:

 

MAANANTAI 14.10.

Kasvispilahvi (m)

Kebabkiusaus (l)

Juustoinen possukastike (l, saa g)

Jälkiruoka: Vadelmarahka (l, g)

 

TIISTAI 15.10.

Sienikeitto (l, g)

Tomaatti-mozzarellakala (l)

Wieninleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Omenakiisseli (m, g)

& kaneli-kermavaahto (l, g)

 

KESKIVIIKKO 16.10.

Herne-punajuuripihvit (m, g)

Spagetti-jauhelihavuoka (l)

Moskovan lihapata (l, saa g)

Jälkiruoka: Pannari (l)  & hillo (m, g)

 

TORSTAI 17.10.

 Hunajaiset juurekset (m, g)

Kaalilaatikko (m, g)

Pekonibroileri (l, g)

Jälkiruoka: Kaura-omenapaistos (l)

& vaniljakastike (l, g)

 

PERJANTAI 18.10.

Ratatouille (m, g )

Pyttipannu  (m, g)

Jauhelihamureke (m, saa g)

Jälkiruoka: Appelsiini-persikkakiisseli (m, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.