Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaLounas tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11 – 14.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90 € sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, Seniorialennus klo 12 – 14  -10%

 

Viikon 47 lounaslista:

MAANANTAI 18.11.

Kasvispyörykät (m, g)

Spagetti-jauhelihavuoka (l)

Herkkusieni-nautapata (m, saa g)

Jälkiruoka: Hedelmärahka (l, g)

 

TIISTAI 19.11.

Kasvispilahvi (m)

Mantelikala (l)

Wieninleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Appelsiini-persikkakiisseli (m, g)

 

KESKIVIIKKO 20.11.

Sienikeitto (l)

Kaalilaatikko (m, g)

Pekonibroileri (l, g)

Jälkiruoka: Pannari (l, saa g) & hillo (m, g)

 

TORSTAI 21.11.

Kasvisgratiini (l)

Jauhelihamureke (m, saa g)

Uunilohi (m, g)

Jälkiruoka: Mangovispipuuro (m)

 

PERJANTAI 22.11.

Ratatouille (m, g)

Pyttipannu (m, g)

Valkosipuli-possukastike (m , saa g)

Jälkiruoka: Kaura-omenapaistos (l, g)

& vaniljakastike (l, g)

 

 


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.