Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaLounas tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11 – 14.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: (06) 420 4816, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90 € sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, Seniorialennus klo 12 – 14  -10%

 

Viikon 26 lounaslista:

 

MAANANTAI 24.6.

Pinaattikeitto (l, g)

Stroganoff   (m, saa g)

Kaalikääryle (m, g)

Jälkiruoka: Ruusunmarjarahka (l, g)

 

TIISTAI  25.6.

Kasviksilla kuorrutetut tomaatit (l, g)

Pekoninakit (m, g)

Mantelikala (m)

Jälkiruoka: Omenakiisseli (m, g) & kaneli-kermavaahto (l, g)

 

KESKIVIIKKO 26.6.

Kaaligratiini (l, g)

Tonnikala-pastavuoka (l)

Kasslerpihvit (m, g)

Jälkiruoka: Mansikkasmoothie (l, g)

 

TORSTAI 27.6.

Paprika-kesäkurpitsapaistos (m, g)

Kebab (m, g)

Banaanibroiler (l, g)

Jälkiruoka: Mustikkakiisseli (m, g)

 

PERJANTAI 28.6.

Pinaattiohukaiset (l) saa g

Jauhelihakastike (m, saa g)

Riistakäristys (m, g) ruotsi

Jälkiruoka: Jäätelö (g, saa l)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.