Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaLounas tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11-14.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: (06) 420 4816, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90€ sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!
Opiskelija-alennus -10 %, Seniorialennus klo 12-14 -10%

 

Viikon 7 lounaslista:

 

MAANANTAI 11.2.

Parsakaaligratiini (l)

Tomaatti-mozzarellakala (l, g)

Palapaisti (m, saa g)

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti (m, g)

 

TIISTAI 12.2.

Juuressosekeitto (l, g)

Spagetti-jauhelihavuoka (l)

Kasslerpihvit (m, g)

Jälkiruoka: Mangokiisseli (m, g)

 

KESKIVIIKKO 13.2.

Wokkivihannekset (m, g)

Makkara-perunasoselaatikko (l)

Ananasleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Mansikkavispipuuro (m)

 

TORSTAI 14.2. ♥

Soija-porkkanapihvit (m, g)

Pyttipannu (m, g)

Porsaan noisetit salvia-kermakastikkeessa (l, saa g)

Jälkiruoka: Ystävänpäiväkakku (l, saa g)

 

PERJANTAI 15.2.

Sienikeitto (l, g)

Basilikakermassa haudutettu maksa (l)

Chilibroileri (m, g)

Jälkiruoka: Appelsiinirahka (l, g)

 


m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.