Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaLounas tarjoillaan noutopöydästä arkisin klo 11-14.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: (06) 420 4816, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90€ sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!
Seniorialennus klo 12-14 -10%

 

Viikon 16 lounaslista:

MAANANTAI 16.4.

Intialainen kukkakaali-perunavuoka (l, g)
Cheddarkalarulla
Palapaisti (m, saa g)

Jälkiruoka: Puolukkarahka (l, g)


TIISTAI 17.4.

Hunajaiset juurekset (m, g)
Kaalilaatikko (m, g)
Metsästäjänleike (l, saa m ja g)

Jälkiruoka: Kaakaokiisseli (l, g)


KESKIVIIKKO 18.4.

Pinaattiohukaiset (l, saa g)
Jauhelihakastike (m, saa g)
Sipulipihvit (m, g)

Jälkiruoka: Kaura-omenapaistos (l), vaniljakastike (l, g)


TORSTAI 19.4.

Punajuuripaistos (l, g)
Pyttipannu (m, g)
Aurabroiler (l, g)

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m, g)


PERJANTAI 20.4.

Porkkanapihvit (m, g)
Kuorrutetut makkarapihvit (l, g)
Porsaannoisetit pippuri-kermakastikkeessa (l, saa g)

Jälkiruoka: Ohukaiset ja hillo (l, saa g)


m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.