Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineista

Meiltä myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin. Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.  

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

 
Viikon 48 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 11-13.30,

saatavana myös take away-annokset.

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA.

 


MAANANTAI 29.11.

Juuressosekeitto (l, g)

Kinkku-pastavuoka (l)

Valkosipulihärkä (m, saa g)

Jälkiruoka: Puolukka-omenakiisseli (m, g)

& kinuskikermavaahto (l, g)

 


TIISTAI 30.11.

Tomaatti-kesäkurpitsavuoka (l, g)

Pekoninakit (m, g)

Mantelikala (m)

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti (m, g)

 


KESKIVIIKKO 1.12.

Paahdetut rakuunaporkkanat (m, g)

Broilerikiusaus (l, g)

Aurinkoleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Mustikkarahka (l, g)

 


TORSTAI 2.12.

Pinaattiohukaiset (l, saa g)

Jauhelihakastike (m, saa g)

Kasvis-possupata (m, g)

Jälkiruoka: Kaneliset uuniomenat (m, g)

& kermavaahto (l, g)

 


PERJANTAI 3.12.

Nuudeli-kasviswokki (m, g)

Pyttipannu (m, g)

Aurabroileri (l, g)

Jälkiruoka: Kahvikiisseli (l, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.