Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaValmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

 
Viikon 26 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 11-13.30,

saatavana myös takeaway-annokset.

 


MAANANTAI 27.6.

Mexican kasvispihvit (m,g)

Juustoinen jauheliha-perunapaistos (l,g)

Smetanabroiler (l,g)

Jälkiruoka: Kaneliset uuniomenat (l,g)

  • kermavaahto (l,g)

  

 


TIISTAI 28.6.

Punajuuri-fetakeitto (l)

Merimieslaatikko (m)

Ananasleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m,g)

 


KESKIVIIKKO 29.6.

Smetanassa haudutettu kaali (l,g)

Spagetti-jauhelihavuoka (m)

   Punaviinihärkä (m, saa g)

Jälkiruoka: Mandariiniriisi (l,g)

 


TORSTAI 30.6.

Kesäkurpitsa-paprikapaistos (m,g)

Kalaleike pinaattitäytteellä (l)

Riistakäristys (m,g)

Jälkiruoka: Talkkunarahka (l,g)


   

      PERJANTAI 1.7.

Kasvistäytteiset paprikat (l,g)

Jauhelihatortillat (l)

Valkosipulinen possukastike (m, saa g)

Jälkiruoka: Kahvikiisseli (l,g)

 


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.