Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaMeiltä nyt myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 9,50 € sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

Viikon 3 lounaslista:

 

Valtiovallan näin salliessa lounas

noutopöydästä paikan päällä ja take away

klo 11-13.30

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA


MAANANTAI 18.1

Parsakaalikeitto (l)

Makaronilaatikko (l)

Kasslerpihvit (m, g)

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m, g)


TIISTAI 19.1.

Aura-kasviskiusaus (l, g)

Kermasilakat (l, g)

Porsaannoisetit pippurikastikkeella (l, saa g)

Jälkiruoka: Talkkunarahka (l, saa g)


KESKIVIIKKO 20.1.

Pinaattiohukaiset (l, saa g)

Jauhelihakastike (m, saa g)

Smetanainen nautapata (m, saa g)

Jälkiruoka: Piimävelli


TORSTAI 21.1.

Kasviksilla kuorrutetut tomaatit (l, g)

Pekoninakit (m, g)

Sipulipihvit (m, g)

Jälkiruoka: Aprikoosivaahto (l, g)


PERJANTAI 22.1.

Kasvistäytteiset tortillat (l)

Tomaatti-jauhelihapaistos (l, g)

Valkosipulibroileri (l, g)

Jälkiruoka: Suklaasuukko (l)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.