Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaValmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 10,20 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 9,20 €.

 
Viikon 39 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 10.30-13.30,

saatavana myös takeaway-annokset.

 


 

MAANANTAI 26.9.

Kesäkurpitsa-paprikapaistos (m, g)

Juustoinen uunimakkara (l, g)

Valkosipulihärkä (m, saa g)

Jälkiruoka: Mustikkarahka (l, g)

 


TIISTAI 27.9.

Aura-punakaalivuoka (l, g)

Kebab (m, g)

Pekonibroileri (l, g)

Jälkiruoka: Raparperivispipuuro (m)

 


KESKIVIIKKO 28.9.

Pinaattiohukaiset (l, saa g)

Jauhelihakastike (m, saa g)

Kinkkukiusaus (l, g)

Jälkiruoka: Mangokiisseli (m, g)

 


TORSTAI 29.9.

Nuudeli-kasviswokki (m, g)

Kaalilaatikko (m, g)

Smetanainen nautapata (l, saa g)

Jälkiruoka: Banaanirahka (l, g)

 


 

PERJANTAI 30.9.

Kasvispyörykät (m, g)

Paistetut muikut (m, saa g)

Wieninleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Omenakiisseli (m, g)

& kanelikermavaahto (l, g)

 

 


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

 

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.