Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaMeiltä myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Take away -lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

Viikon 16 lounaslista:

Lounas noutopöydässä,

saatavana myös take away -annokset.

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA.


MAANANTAI 19.4.

Kasvisgratiini (l)

Lihaa riisipedillä (l, saa g)

Kaalikääryleet (m, g)

Jälkiruoka: Suklaasuukko (l)


TIISTAI 20.4.

Kasviksilla kuorrutetut tomaatit (l, g)

Lasagne (m, saa g)

Sinappinen possukastike (m, saa g)

Jälkiruoka: Ruusunmarjarahka (l, g)


KESKIVIIKKO 21.4.

Feta-kasvispihvit (vl, g)

Makkara-kasvisvuoka (l, g)

Paprikainen possunposki (m, g)

Jälkiruoka: Mangokiisseli (m, g)


TORSTAI 22.4.

Kasviskiusaus (l, g)

Tomaatti-jauhelihapaistos (l, g)

Maissibroileri (m, g)

& currykastike (l, g)

Jälkiruoka: Banaanismoothie (l, g)


PERJANTAI 23.4.

Kukkakaalikeitto (l)

Mantelikala (l)

Aurinkoleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Mustikkakiisseli (m, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.