Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaValmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 10,20 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 9,20 €.

 
Viikon 32 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 11-13.30,

saatavana myös takeaway-annokset.

 


 

MAANANTAI 8.8.

Porkkanasosekeitto (l, g)

Tomaatti-jauhelihapaistos (l, g)

Maissibroiler & currykastike (l, saa g)

Jälkiruoka: Mustikkakiisseli (m, g)

 


TIISTAI 9.8.

Juurespihvit (m,g)

Kebabkiusaus (l, g)

Metsästäjänleike (l, saa g)

Jälkiruoka: Raparperivispipuuro (m)


 

KESKIVIIKKO 10.8.

Aura-kasviskiusaus (l, g)

Chili con carne (m)

Ananaspossu (m, g)

Jälkiruoka: Ohukaiset ja hillo  (l, saa g)

 


 

TORSTAI 11.8.

 Smetanassa haudutettu kaali (l, g)

Pyttipannu (m, g)

Burgundin lihapata (m, saa g)

Jälkiruoka: Mustikkarahka (l, g)

 

 


PERJANTAI 12.8.

Kasvislasagne (l)

Pekoni-jauhelihamureke (m, saa g)

Lohikeitto (l,g)

Jälkiruoka: Köyhät ritarit (l, saa g)

 


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

 

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.