Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Lounas tuoreista raaka-aineista

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 10,80 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 9,80 €.

Tallin perinteinen joululounas katetaan tänä vuonna keskiviikkona 13. joulukuuta ja torstaina 14. joulukuuta klo 10.30-15.00. Joululounaalle ei tarvita pöytävarausta.


 
Viikon 49 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 10.30-13.30

Saatavana myös take away -annokset


MAANANTAI 4.12.

Pinaattikeitto (l)

Tonnikalapasta (l)

Sinappinen possukastike (l, saa g)

Jälkiruoka: Talkkunarahka (l, saa g)


TIISTAI 5.12.

Kasvisgratiini (l, g)

Makaronilaatikko (l)

Karjalanpaisti (m, g)

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m, g)

& kermavaahto (l, g)


KESKIVIIKKO 6.12.

Itsenäisyyspäivä

Suljettu

Hyvää itsenäisyyspäivää!


TORSTAI 7.12.

Smetanassa haudutettua kaalia (l, g)

Karamellipossu (m, g)

Kievinkana (saa g)

Jälkiruoka: Uuniomenat (m, g)

& kanelikermavaahto (l, g)


PERJANTAI 8.12.

Punajuurikeitto (l, g)

Lohikiusaus (l, g)

Wieninleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Mandariiniriisi (l, g)


Kysy allergeeneista lisätietoa henkilökunnaltamme.

Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.