Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaMeiltä myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Take away -lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

Viikon 18 lounaslista:

Lounas noutopöydässä,

saatavana myös takeaway-annokset.

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA.


MAANANTAI 10.5.

Porkkana-herkkusienihauduke (l, g)

Mantelikala (l)

Paprikainen possunposki (m, g)

Jälkiruoka: Hedelmäsalaatti (m, g)


TIISTAI 11.5.

Pinaattikeitto (l)

Juustoinen jauheliha-perunapaistos (l, g)

Aurabroileri (l, g)

Jälkiruoka: Aprikoosivaahto (l, g)


KESKIVIIKKO 12.5.

Wokkivihannekset (m, g)

Makkarakastike (m)

Metsästäjänleike (l, saa g)

Jälkiruoka: Omenakiisseli (m, g)


HELATORSTAI 13.5.

SULJETTU


PERJANTAI 14.5.

Smetanassa haudutettu kaali (l, g)

Lihapyörykkäkastike (m, saa g)

Porsaan fileetä kurkku-kermakastikkeessa (l, saa g)

Jälkiruoka: Ananasrahka (l, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.