Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaMeiltä nyt myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Lounas 8,90 € sisältää salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruoan.
Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, Seniorialennus klo 12 – 14  -10%

Viikon 23 lounaslista:

Take away -lounas

Valtiovallan näin salliessa lounas

lautasannoksina myös paikan päällä

klo 11-13.30

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA


MAANANTAI 1.6.

Kebabkiusaus ( l, g )

Broileria riisipedillä ( l )

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m, g)


TIISTAI 2.6.

Jauhemaksapihvit sipulirenkailla (m, g)

Naudan paahtopaisti kastikkeessa (l, saa g)

& perunamuusi (l, g)

Jälkiruoka: Aprikoosivaahto (l, g)


KESKIVIIKKO 3.6.

Tomaatti-jauhelihapaistos (l, g)

Aurinkoleike (m, saa g)

& perunamuusi (l, g)

Jälkiruoka: Raparperikiisseli (m, g)

& kaneli-kermavaahto ( l, g )


TORSTAI 4.6.

Pekoninakit (m)

Valkosipulinen nautapata (m, g)

& perunamuusi ( l, g )

Jälkiruoka: Kaura-marjapaistos ( l )

& vaniljakastike (l, g)

 


PERJANTAI 5.6.

Kaalikääryle (m, g)

Sipulipihvit (m, g)

& kermaperunat (l, g)

Jälkiruoka: Omena-kanelirahka (l, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.