Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Lounas tuoreista raaka-aineista

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 10,80 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 9,80 €.


 
Viikon 23 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 10.30-13.30

Saatavana myös take away -annokset


MAANANTAI 5.6.

Kasvispyörykät (m, g)

Janssoninkiusaus (l, g)

Smetanapossu (l, saa g)

Jälkiruoka: Suklaasuukko (l)


TIISTAI 6.6.

Wokkivihannekset (m, g)

Lihapyörykät (m, saa g)

Onkimiehen kalapihvit

Jälkiruoka: Mansikkarahka (l, g)


KESKIVIIKKO 7.6.

Peruna-purjososekeitto (l, g)

Makaronilaatikko (l)

Kasslerpihvit (m, g)

Jälkiruoka: Punaherukka-banaanikiisseli (m, g)


TORSTAI 8.6.

Kasvispizza (l)

Kebab (m, g)

Maissibroileri (m, g)

Jälkiruoka: Appelsiiniriisi (l, g)


PERJANTAI 9.6.

Soija-kasvispihvit (m, g)

Lihaa riisipedillä (l, g)

Broileripaella (m, g)

Jälkiruoka: Raparperikiisseli (m, g)

& kanelikermavaahto (l, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.