Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineista

Meiltä myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin. Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.  

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

 
Viikon 30 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 11-13.30,

saatavana myös take away-annokset.

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA.


MAANANTAI 26.7.

Kasvispihvit (m, g)

Jauheliha-nachovuoka (l, g)

Riistakiusaus (l, g)

Jälkiruoka: Mangorahka (l, g)


TIISTAI 27.7.

Peruna-lehtikaalipaistos (l, g)

Lohimurekepihvit (l, saa g)

Palapaisti (m, saa g)

Jälkiruoka: Raparperikiisseli (m, g)

& kanelikermavaahto (l, g)


KESKIVIIKKO 28.7.

Kasvistäytteiset paprikat (l, g)

Broilerinkoivet riisipedillä (m, g)

Lohikeitto (l, g)

Jälkiruoka: Pannari (l, saa g) & hillo (m, g)


TORSTAI 29.7.

Intialainen kasvispata (m, g)

Spagetti bolognese (m, saa g)

Kuorrutetut makkarapihvit (l, saa g)

Jälkiruoka: Köyhät ritarit (l, saa g)


PERJANTAI 30.7.

Juuressosekeitto (l)

Jauheliha-kasvistortillat (l)

Porsaanleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Vadelma-mustikkakiisseli (m, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.