Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa, Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä, on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Lounas tuoreista raaka-aineistaMeiltä myös Take Away -annokset! Voit soittaa tilauksesi etukäteen numeroon 040 774 8545.

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi
tai jätä tarjouspyyntö tällä lomakkeella.

Take away -lounas 9,50 € sisältää salaatin, leivän, pääruoan sekä jälkiruoan.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 8,50 €.

Viikon 23 lounaslista:

Lounas noutopöydässä,

saatavana myös takeaway-annokset.

MUISTETAAN TURVAVÄLI SEKÄ KÄSIHYGIENIA,

MAKSU MIELELLÄÄN PANKKIKORTILLA.


MAANANTAI 7.6.

Kasvistäytteiset tortillat (l)

Kinkkukiusaus (l, g)

Punaviinihärkä (m, saa g)

Jälkiruoka: Marjakiisseli (m, g)


TIISTAI 8.6.

Kasvislasagne (l)

Kaalilaatikko (m, g)

Aurinkoleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Talkkunarahka (l, saa g)


KESKIVIIKKO 9.6.

Aura-punajuurivuoka (l, g)

Pekoninakit (m, g)

Kermainen lohivuoka (l, g)

Jälkiruoka: Aprikoosivispipuuro (m)


TORSTAI 10.6.

Hunajaiset juurekset (m, g)

Pyttipannu (m, g)

Kebab (m, g)

Jälkiruoka: Piimävelli


PERJANTAI 11.6.

Porkkanasosekeitto (l, g)

Smetanabroileri (l, g)

Porsaannoisetteja pippurikastikkeessa (l, saa g)

Jälkiruoka: Kaakaokiisseli (l, g)


Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.