Maukasta lounasta historiallisessa miljöössä Seinäjoella. 

Ruokailu Marttilan Tallissa Seinäjoen vanhan lääninsairaalan ympäristössä on kokemisen arvoinen elämys. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita.
Lounas tuoreista raaka-aineista

Valmistamme mielellämme ruokailuja ryhmille tilauksesta lounasajan ulkopuolellakin.
Ota yhteyttä suoraan ravintolaamme: 040 774 8545, ravintola@marttilantalli.fi

Lounas 11,20€ sisältää salaattivalikoiman, leivän sekä levitteen, pääruoan, juomat sekä jälkiruoan kahvin tai teen kera.

Lapset 5-12 vuotta ruokailevat puoleen hintaan, alle 5-vuotiaat maksutta.
Opiskelija-alennus -10 %, eläkeläiset 10,00€.

Huomioimme päivittäin erityisruokavaliot, kysy kassalta!


 
Viikon 12 lounaslista:

Lounas noutopöydässä klo 10.30-13.30

Saatavana myös take away -annokset


MAANANTAI 18.3.

Pinaattikeitto (l)

Lihapyörykät (m, saa g) & Ruskeakastike (m, g)

Kalaa juustokastikkeessa (l, g)

Jälkiruoka: Suklaasuukko (l)


TIISTAI 19.3.

Porkkanapihvit (l, g)

Lohikeitto (l, g)

Kasslerpihvit (m, g)

Jälkiruoka: Talkkunarahka (l, saa g)


KESKIVIIKKO 20.3.

Pinaattiohukaiset (l, saa g)

Jauhelihakastike (m, saa g)

Ananasleike (m, saa g)

Jälkiruoka: Omenakiisseli (m, g)

& Kanelikermavaahto (l, g)


TORSTAI 21.3.

Kermainen punajuurikeitto (l, g)

Riistapihvit (l) & Metsäsienikastike (l)

Appelsiinibroileri (m, g)

Jälkiruoka: Mandariiniriisi (l, g)


PERJANTAI 22.3.

Linssimureke (m, g)

Makaronilaatikko (l)

Karjalanpaisti (m, g)

Jälkiruoka: Mustikkavispipuuro (m, saa g)


Kysy allergeeneista lisätietoa henkilökunnaltamme.

Ruoanlaitossa käyttämämme liha on suomalaista, ellei alkuperää ole erikseen mainittu.

m=maidoton, g=gluteeniton, vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon

Ravintola pidättää itselleen oikeuden muutoksiin.